Nieuwe oogst De Nederlandse keuken van nu Author: Ralph Dahlhaus Simone van den Berg Hardback 2023 192 Vraag jij je wel eens af hoe je die groente die je zo lekker vindt eens anders kunt bereiden? Hoe je een moderne twist geeft aan dat ene[...] Prijs:€ 39,99 In winkelmandje
Het groentebakboek Meer dan 50 recepten voor brood, cake en crackers boordevol groenten Author: Lina Wallentinson Hardback 2024 144 Baguettes van groene courgette, wortelbroodjes, knäckebröd met knolselderij en cake met rode biet. Wanneer je gaat nadenken over bakken met[...] Prijs:€ 19,99 In winkelmandje
De ayurveda keuken 80 recepten voor lichaam en geest Author: Anne Heigham Hardback 2022 208 Anne Heigham laat je zien hoe je de ayurvedische keuken gemakkelijk thuis toe kunt passen. Ze geeft tips om zelf kruiden en kiemen te kweken,[...] Prijs:€ 29,99 In winkelmandje
Sambal 50 recepten met pit Author: Titi Waber Hardback 2020 192 In Sambal vind je de lekkerste recepten voor traditionele en nieuwe smaken van sambal. Titi Waber, chef-kok van het gerenommeerde[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Honing Recepten uit de keuken van een imker Author: Amy Newsome Hardback 2023 256 Honing biedt naast heerlijke gerechten ook een inkijkje in het bijzondere ambacht van bijentelers en de opmerkelijke wereld van de[...] Prijs:€ 34,99 In winkelmandje
Blauw Authentieke Indonesische gerechten Author: Restaurant Blauw Hardback 2018 240 Restaurant Blauw is beroemd vanwege de authentieke kruiden, smaken en kleuren van de spijzen die de koks bereiden. In dit boek zijn 70 [...] Prijs:€ 29,99 Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.
Fruit plukken Koken met vruchten Author: Matthias Kleingeld Richard Walraven Hardback 2021 224 Ontdek de lekkerste fruitsoorten uit eigen land, door naar een pluktuin in de buurt te gaan of door zelf fruit te kweken in je tuin of op je[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Brood is goud Ongewoon lekker eten met gewone ingrediënten Author: Massimo Bottura Hardback 2018 424 Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan[...] Prijs:€ 39,99 Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.
Ode aan de Franse keuken Tien topchefs, zestig recepten Author: Sacha de Boer Babs Assink Janine Smits Hardback 2022 208 Voor Ode aan de Franse keuken vroegen Sacha de Boer (fotograaf), Babs Assink (journalist) en Janine Smits (stylist) tien topchefs om[...] Prijs:€ 25,99 Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.
Zuurgoed Zelf groente en fruit fermenteren Author: Sanne Zwart Hardback 2022 176 Wat te doen met restjes groenten? Weggooien is zonde, dat moet anders kunnen! Sanne Zwart is fermentatie-expert en oprichter van RotPot® in[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Sharon gaat lokaal Recepten en verhalen Author: Sharon de Miranda Hardback 2022 320 Koken met lokale, seizoensgebonden ingrediënten is duurzaam en gezond en gemakkelijker dan je denkt. Wist je dat bijvoorbeeld saffraan,[...] Prijs:€ 35,99 In winkelmandje
Het grote groenteboek Author: Alice Hart Hardback 2022 242 De vraag naar gezonde en heerlijke vegetarische recepten blijft toenemen nu we weten dat het eten van meer groenten niet alleen goed is voor[...] Prijs:€ 29,99 Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.
Wildoogst Koken met wilde paddestoelen, noten en vruchten Author: Elsje Bruijnesteijn Anya van de Wetering Bella Thewes Hardback 2021 224 Eekhoorntjesbrood, vlierbessen en walnoten: het najaar is de beste tijd om te gaan wildplukken in de natuur! De oogst is gegarandeerd[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Superlekker! Ruim 80 wereldse gerechten Author: Sharon de Miranda Hardback 2023 224 Sharon de Miranda deelt in dit boek haar liefde en passie voor eten. Het hele jaar door heerlijke gerechten op tafel waarbij het naast[...] Prijs:€ 24,99 In winkelmandje
Nordic Family Kitchen Gezond-natuurlijk-eenvoudig Author: Mikkel Karstad Hardback 2021 256 Met dit prachtige kookboek haal je de natuur in huis. Chef-kok Mikkel Karstad, van wie eerder Evergreen is verschenen, heeft 73[...] Prijs:€ 39,99 Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.
Boekoe Kita Authentieke Indische familierecepten en verhalen Author: Mirjam van der Rijst Harold Pereira Paperback 2021 315 90 authentieke Indische recepten, vaak al vele generaties oud. In de loop der jaren gaven kinderen en kleinkinderen, ver van hun thuisland,[...] Prijs:€ 19,99 In winkelmandje
Smaak De plantaardige keuken van Yerba Author: Walter Marskamp Sally Mitchell Hardback 2020 224 In Smaak brengt Walter Marskamp, eigenaar en chef van restaurant Yerba, een selectie van ruim 70 gerechten waarin groenten en[...] Prijs:€ 39,99 In winkelmandje
Vis 70 soorten vis en zeevruchten in 90 recepten Author: Gaël Orieux Hardback 2020 383 Vis is een culinaire bijbel waarin Gaël Orieux al zijn vakkennis deelt. Met dit boek kan de thuiskok en liefhebber van zeeproducten[...] Prijs:€ 49,99 In winkelmandje
Soep-er Soep uit alle uithoeken van de wereld voor elke dag van het jaar Author: Janine de Roode Hardback 2023 176 Hartverwarmende uiensoep met bourbon & gerijpte cheddar. Yum! Zoeteaardappelsoep met kokosmelk & rode linzen. Loopt het water je al in de[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Koken met paddenstoelen Author: Andrea Gentl Hardback 2023 240 Andrea Gentl deelt in dit boek met veel enthousiasme haar grote passie voor paddenstoelen. Ze geeft uitleg over paddenstoelen en de vele[...] Prijs:€ 34,99 In winkelmandje
Mind Food Eet jezelf gelukkig Author: Lauren Lovatt Hardback 2022 192 MIND FOOD is een smakelijke en revolutionaire kennismaking met onbewerkte en plantaardige voedingsmiddelen die bijdragen aan een[...] Prijs:€ 27,99 In winkelmandje
Vegalicious - paperback versie 141 culinaire vegetarische recepten Author: Alice Hart Paperback 2014 256 Zowel vegetariërs als vleeseters zullen genieten van de heerlijke recepten uit Vegalicious. Je maakt kennis met een verrukkelijke vegetarische[...] Prijs:€ 15,00 In winkelmandje
Massimo Bottura en de kunst van de Italiaanse keuken Author: Massimo Bottura Hardback 2014 306 Osteria Francescana is het beroemdste restaurant in Italië. In dit restaurant krijgt de chefkok Massimo Bottura inspiratie van moderne kunst[...] Prijs:€ 55,00 In winkelmandje
Pure Italian cuisine(en) Pura Cucina Italiana Author: Roberto Payer Hardback 2015 176 Pure Italian Cuisine makes it possible that the dishes to be found at Roberto's Amsterdam can now be prepared at home. Roberto Payer[...] Prijs:€ 49,99 In winkelmandje