Koken met zeewier

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
192
Afmetingen: 
200x150
EAN: 
9789089899958
Nur-code: 
Basis kookboeken
Uitgever: 
Terra
Druk: 
1

Koken met zeewier

Ruim 50 gezonde gerechten met de zilte smaak van de zee
  • Koken met hét ingrediënt van nu: zeewier

Zeewier bevat de zogenaamde vijfde smaak, 'umami' en heeft een positief effect op je gezondheid omdat het vitaminen, mineralen, antioxidanten en goede vetten bevat.

In ons land zijn zo’n 12 verschillende soorten verkrijgbaar, die zich van elkaar onderscheiden in smaak, uiterlijk en bereidingswijze. Het ene wier is heerlijk om rauw te eten, het andere is gekookt of gebakken op z'n best. In dit boek zet Anne Fleur Sanders de eigenschappen van de verschillende wieren op een rij en geeft ze recepten waarmee de wieren per soort perfect tot hun recht komen.

Koken met zeewier bevat verrassende recepten met een combinatie van wieren met vis, schaal- en schelpdieren, vegetarische gerechten, en ook vernieuwende combinaties zoals zee-meringues en gekonfijte zeewier. Een boek dat inspireert om direct aan de slag te gaan met zeewier!

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Koken met wilde paddestoelen, noten en vruchten
Prijs:25,99
Subtitle: 
De buitenkeuken. Recepten het hele jaar rond
Prijs:25,99
Prijs:19,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Verschijnt niet